Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Η παρεξήγηση που δεν πρόλαβε να λύσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα το γιο του επιχείρηματία Ζαχαριά, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. 

Ήταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες, στον Άγιο Στέφανο όταν το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.

Η παρεξήγηση και τα τελευταία λεπτά της ζωής του.

Λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε φύγει από κατάστημα της αλυσίδας. Εκεί βρισκόταν κάθε απόγευμα και εξυπηρετούσε ο ίδιος τους πελάτες.

Νέα μαρτυρία έρχεται στο φως μέσα από μία ανάρτηση της δημοσιογράφου του Alpha, Ελένης Λαζάρου στον λογαριασμό της στο Facebook, η οποία γνώριζε προσωπικά τον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Ζαχαριά.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς έφυγε από το κατάστημα της αλυσίδας για να συναντήσει κάποιους φίλους του και να λύσει μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/07/2019) η Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας «Ζαχαριάς» για να αγοράσει ένα παιχνιδάκι για τον μικρό της γιο. Όταν έφτασε στο ταμείο, χτύπησε το τηλέφωνό της. Την ενημέρωσαν για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά.

Επειδή γνώριζε προσωπικά τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, η ταραχή της ήταν τέτοια που ο υπάλληλος στο ταμείο, κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Είπε στον υπάλληλο πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο και εκείνος της είπε πως είχε φύγει από το μαγαζί λίγα λεπτά νωρίτερα.«Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του. Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πήγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί», είπε.

Όλη η ανάρτηση της Ελένης Λαζάρου

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»

Ζαχαριάς: Τραγική ειρωνεία. Το 2014 είχε ξεγελάσει τον θάνατο…

Ζαχαριάς: Σοκαριστική μαρτυρία για το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο