Suzanne Eaton: Η ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη – Στοιχεία σοκ για το έγκλημα.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H βιολόγος Suzanne Eaton πέρασε όπως αποκαλύπτεται από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.
"Θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή" είπε ο 27χρονος που ομολόγησε.
"Την έπνιξα και μετά προσπάθησα να σβήσω κάθε ίχνος του εγκλήματος" - Τι θόλωσε το μυαλό του.
Σε κατάσταση σοκ ο ιερέας πατέρας του 27χρονου. Σοκάρουν τα στοιχεία για το έγκλημα.

H Suzanne Eaton είχε τη μοιραία ατυχία να βρεθεί στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Η Αμερικανίδα βιολόγος, διασταυρώθηκε με τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της και χωρίς καν να έχουν ιδωθεί ξανά, μπήκε στο στόχαστρό του.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που φέρεται να έχει ομολογήσει προφορικά, για το πως την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ και την σκότωσε, καταφέροντάς της χτυπήματα και προκαλώντας της τελικα, αφυκτικό θάνατο, σοκάρουν.

Ο 27χρονος αγρότης υπέδειξε στις Αρχές το σημείο όπου συνάντησε την 60χρονη και την χτύπησε με το όχημά του, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ.

Εκεί οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος, ενώ στα επίμονα ερωτήματα για τους λόγους που της επιτέθηκε, ο 27χρονος φέρεται να είπε πως «θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου»!

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει.

Την έβαλε μέσα στο πορτμπαγκάζ, τη μαχαίρωσε και όταν η Suzanne Eaton συνέχιζε να αντιστέκεται τελικά την έπνιξε μετά με τα ίδια του τα χέρια.

Για να ξεφορτωθεί κάθε ίχνος, πήγε στο παλιό γερμανικό πολυβολείο και έριξε το πτώμα από την τρύπα σε βάθος πολλών δεκάδων μέτρων. Σε ένα σημείο που όπως αποκαλύπτεται από τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς, γνώριζε πολύ καλά…

Τη σοκαριστική αυτή περιγραφή, αφήνοντας αποσβολωμένους και τους ίδιους τους αστυνομικούς, φέρεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να έκανε ένας 27χρονος αγρότης, μόνιμος κάτοικος Κισσάμου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε προφορικά χθες το απόγευμα τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στις 9 Ιουλίου και ενώ τα ίχνη της είχαν χαθεί επί ημέρες…

O πατέρας του φερόμενου ως δράστη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Δεν πιστεύω τίποτα. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η προανάκριση. Δεν έκανε τέτοιο πράγμα το παιδί μου» είπε ο ιερέας πατέρας του 27χρονου στο newsit.gr.Suzanne Eaton: Τα λάθη που φώτισαν το έγκλημα

Ο δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια μετέφερε με αυτό το άψυχο σώμα της γυναίκας, αλλά το αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες. Οταν πήγε στο τούνελ όπου πέταξε τη σορό είχε ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο αφήνοντας «ίχνη» από την παρουσία του στην περιοχή. Το αυτοκίνητο και το κινητό ήταν τα δύο λάθη.

Έτσι, μία κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton φέρεται να «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και να οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του 27χρονου Χανιώτη.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην Αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις της προσαγωγής του.

Όταν πλέον βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών ο νεαρός Χανιώτης, γιος ιερέα και πατέρας δύο μικρών παιδιών, φέρεται να έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Ενώ το αυτοκίνητο του είχε καταγραφεί να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης (και δολοφονίας της Suzanne), εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντηση αυτή χτύπησε «καμπανάκι» στους αστυνομικούς που κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε.

Ως προς το κίνητρο της δολοφονίας, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ήταν σεξουαλικό. Ο ίδιος πάντως εξεταζόμενος νωρίς χθες το μεσημέρι φέρεται να είπε: «Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περίπου δέκα κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή ανακρίθηκαν και ελήφθησαν δείγματα DNA. Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα υπήρχε πιθανότατα και το γενετικό υλικό του δολοφόνου. Μάλιστα θεωρείται ότι οι συνθήκες που επικρατούν στη σπηλιά και ο κρύος αέρας που πνέει κάτω από την επιφάνεια της γης βοηθάνε ώστε να διατηρηθεί το γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται και ένας αλλοδαπός, που εργαζόταν για τον 27χρονο και φέρεται να βοήθησε τον δράστη να μεταφέρει και να κρύψει τη σορό της 60χρονης στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που είχε δημιουργηθεί από τους Γερμανούς την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πηγή: www.newsit.gr