Σεισμός Κοζάνη: Μετασεισμοί ανησύχησαν τους κατοίκους.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ισχυρός σεισμός "χτύπησε" την Κοζάνη το μεσημέρι της Κυριακής, 14.07.2019, με το επίκεντρο να εντοπίζεται κοντά στη Καρυδίτσα Κοζάνης, ενώ ακολούθησαν μετασεισμοί!

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, ο σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής, 14.07.2019, με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νότια της Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει μέχρι στιγμής με επιφύλαξη το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.

Επιπλέον, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ακολούθησαν δύο ισχυροί μετασεισμοί 4, 1 και 3,8 της κλίμακας Ρίχτερ!

Βέβαια, όπως γίνεται συνήθως οι αναθεωρήσεις είχαν απόκλιση, με την ανώτερη τιμή που δόθηκε για τον κύριο σεισμό να φτάνει μέχρι και τα 5,1 Ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο.Σεισμός στην Κοζάνη: Τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι

ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗ. Ισχυρός σεισμός στην Κοζάνη μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Αισθητή η σεισμική δόνηση σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Δείτε 24 ώρες το 24ωρο, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι και αναλυτικά όλη τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή σας. Εδώ μπορείτε να βλέπετε LIVE τι καταγράφει τώρα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο για όλους τους σεισμούς.