Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενος άνοιξε… σουβλατζίδικο και κρεπερί.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ανοίξει… σουβλατζίδικο και κρεπερί μέσα στις φυλακές. Εξυπηρετεί 400 άτομα, λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα και έχει και… υπαλλήλους!

Λίγες μέρες μετά τις έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού που αποκάλυψαν πως στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας λειτουργούσαν καζίνο και κρεπερί, έρχεται και ένα δημοσίευμα που εμφανίζει κρατούμενο, καταδικασμένο σε πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση να έχει στήσει… μαγαζί με σουβλάκια, κρέπες και καφέδες μέσα στις φυλακές!

Τις φωτογραφίες δημοσιεύει το astinomiko.gr και δείχνουν τον εν λόγω κρατούμενο επί τω… έργο!

Το σουβλατζίδικο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και προσφέρει από σουβλάκια, κρέπες και ομελέτες μέχρι καφέδες και αλκοολούχα ποτά σε σχεδόν 400 κρατούμενους, απ’ όλες τις πτέρυγες.

Το «μαγαζί» βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της α’ πτέρυγας των φυλακών. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, από κρεπιέρες μέχρι καφετιέρες.

Και επειδή το πελατολόγιο είναι… μεγάλο, ο «ιδιοκτήτης» του σουβλατζίδικου έχει προσλάβει άλλους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίοι εργάζονται ως ψήστες και σερβιτόροι και πληρώνονται κανονικότατα από τα έσοδα!

Πηγή: astinomiko.gr