Κρήτη: Αηδιαστικές προτάσεις ηλικιωμένου σε 15χρονο κορίτσι.

Με αδιανόητο θράσος φέρεται να προσέγγισε το 15χρονο κορίτσι ο ηλικιωμένος σε χωριό του δήμου Αγίου Νικολάου, ο οποίος αρχικά φέρεται να έκανε ανήθικες προτάσεις χθες το πρωί…

Τις ίδιες προτάσεις μάλιστα, φέρεται να επανέλαβε το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν «πέτυχε» το κορίτσι στο χωριό.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, που είναι ανάστατοι, χθες το πρωί περίπου στις 09.00 ο 81 ετών άνδρας, είδε την 15χρονη να παίζει με τα δύο αδέρφια της, 11 και 8 ετών, έξω από το ζαχαροπλαστείο του χωριού.

Ο ηλικιωμένος πλησίασε τα παιδιά και τους έδωσε παγωτά και μπανάνες, λέγοντας τους, πόσο πολύ τα αγαπάει! Ο παππούς δεν έμεινε όμως εκεί.

Σύμφωνα με το cretalive, «στρίμωξε» την 15χρονη στο ψυγείο του ζαχαροπλαστείου και προσπάθησε με τη βία να τη φιλήσει στο στόμα, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει και τελικά τη φίλησε στο μάγουλο. Η συνέχεια επιφύλασσε ακόμη μεγαλύτερο σοκ για το κορίτσι, που είδε τον 81 ετών άνδρα, να βγάζει 50ευρώ και να της το προσφέρει προκειμένου να ενδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις του!

Το κορίτσι αρνήθηκε και κατάφερε να ξεφύγει, όμως ο παππούς δεν πτοήθηκε… το απόγευμα «πέτυχε» ξανά το κορίτσι και προσπάθησε να το φιλήσει, στριμώχνοντας την στον τοίχο ενός στενού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια… επανέλαβε στην ανήλικη την ανήθικη πρόταση.

Ευτυχώς, ο εφιάλτης για το κορίτσι έλαβε τέλος, όταν πια ο ηλικιωμένος έγινε αντιληπτός από τους χωριανούς και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία…

Πηγή: cretalive