Ηράκλειο: Θρίλερ στα κύματα της παραλίας – Οι διασώστες των παιδιών κινδύνεψαν να πνιγούν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο παιδιά παρασύρθηκαν από τα κύματα αλλά οι διασώστες πρόλαβαν και τα έσωσαν. Η αγωνία όμως δεν τελείωσε εκεί...

Γιγαντιαία επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (30-06-2019) προκειμένου να σωθούν οι διασώστες δύο παιδιών, που παραλίγο να πνιγούν μπροστά στην Αμερικανικη Βάση.

Συγκεκριμένα, όταν τα κύματα παρέσυραν δύο παιδάκια, δύο άτομα βούτηξαν αμέσως για να τα σώσουν και τα κατάφεραν! Ωστόσο για κακή τους τύχη το κύμα τους παρέσυρε!

Στην επιχείρηση που είχε αίσιο τέλος πήραν μέρος τρία πλωτά σκάφη του λιμενικού σώματος – από Ηράκλειο και Χερσόνησο – το ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης Φαέθων, το διασωστικό σκάφος «Ευρώπη» της ΕΟΔ Ηρακλείου, καθώς και ιδιωτικά σκάφη που είχαν ειδοποιηθεί.

Τελικά, μετά από 45 λεπτά αγωνίας και μεγάλων προσπαθειών ο ένας νεαρός διασώθηκε από περιπολικό σκάφος που τον μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Toν δεύτερο κολυμβητή εντόπισε και παρέλαβε το διασωστικό σκάφος ΕΥΡΩΠΗ και από εκεί τον μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην υγεία του.

Πηγή: www.newsit.gr