Στη Ρόδο με τη Μαρέβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – video, pics


Στην Ρόδο έφτασε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι και κομματικά στελέχη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής τόσο στο αεροδρόμιο της Ρόδου όσο και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενώ έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον νέο δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.

«Το μήνυμα μου, εδώ πέρα από τη Ρόδο, είναι ένα μήνυμα ενότητας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι. Και την επόμενη μέρα ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά διότι ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που μας αξίζει» τόνισε σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από την Νέα Δημοκρατία.

«Οι Έλληνες αναζητούν μία δυνατή φυγή στο μέλλον, αναζητούν να διεκδικήσουν οι ίδιοι το μέλλον που τους αξίζει με αισιοδοξία, με χαμόγελο, με αυτοπεποίθηση» τόνισε επίσης ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη προεκλογική περίοδο από τώρα μέχρι και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης και συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με φορείς στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία Μητσοτάκη στη Ρόδο

πηγή: dimokratiki

Πηγή: www.newsit.gr