Νοτοπούλου για το χαμηλό ποσοστό: «Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αιχμές κατά του Γιάννη Μπουτάρη άφησε η Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της μετά τη χαμηλή επίδοση του συνδυασμού της στις εκλογές που την έφεραν τέταρτη...

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις» απάντησε η Κατερίνα Νοτοπούλου όταν ρωτήθηκε αν έκανε η ίδια λάθη.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο γύρο για τον δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 13,51% (16.666 ψήφους). Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι το Μακεδονικό επηρέασε την παράταξή της και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε λάθη στην προεκλογική περίοδο, απάντησε:

«Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να συγκροτήσουμε ένα ευρύτατο προοδευτικό μέτωπο. Όποιος δεν συνέβαλε, και ο δήμαρχος, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε να τα παρατήσει η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε:

«Πάρα πολλές φορές. Σε προσωπικό επίπεδο έλεγα «δεν αξίζει». Τα βράδια της προεκλογικής περιόδου έβλεπα τρία λεπτά συνέντευξη Ταχιάου και τρία λεπτά συνέντευξη Ορφανού για να αντέχω την επόμενη ημέρα. Δεν διανοούμαι ότι θα ξανάρθει μια κυβέρνηση ΝΔ για να καταστρέψει τη ζωή μας. Και είμαι βέβαιη ότι δεν θα το δεχτεί κι ο κόσμος. Συνεχίζω των αγώνα βάζοντας τον εαυτό μου στην άκρη. Έχουμε μια μάχη μπροστά μας και πρέπει να την κερδίσουμε».

Πηγή: grtimes