Κουφοντίνας: Αναίρεση για την άδειά του.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εξέλιξη στην υπόθεση της άδειας που έχει αιτηθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας...

Την αναίρεση του βουλεύματος που είπε «όχι» στην άδεια που ζήτησε ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής, 17.05.2019, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η αναίρεση αφορά στο ομόφωνο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η αναίρεση θα συζητηθεί πολύ σύντομα στοn Άρειο Πάγο και συγκεκριμένα στο Ποινικό Τμήμα.Ο Κουφοντίνας και ο… χαμός σε ολόκληρη τη χώρα

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας, αντιδρώντας στην απόρριψη του αιτήματός του για νέα άδεια από τις φυλακές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα και με αρρυθμία στην Εντατική.

Την ίδια ώρα, οι «παρεμβάσεις» διαμαρτυρίας για την άρνηση στο αίτημα αδείας του «Λουκά» της 17Ν είναι πια σχεδόν… καθημερινό φαινόμενο και μάλιστα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα μέχρι και σε… εκκλησίες, ενώ αποκορύφωμα των διαμαρτυριών ήταν το διπλό «χτύπημα» σε προεκλογικές εκδηλώσεις της ΝΔ, το βράδυ της Τετάρτης, 15.05.2019, τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: www.newsit.gr