Ναύπλιο: Το ιστιοφόρο και το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο μαγνήτισαν τα βλέμματα – Νέες αφίξεις τουριστών – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατέπλευσε το πρωί ανοιχτά του Ναυπλίου το κρουαζιερόπλοιο Azamara Pursuit της εταιρείας Azamara Club Cruises με 690 επιβάτες και 396 μέλη πληρώματος...

Το Azamara Pursuit, η νέα προσθήκη στο στόλο της Azamara, διαθέτει άνετους και μεγάλους χώρους στα μπαρ, στα εστιατόρια, στα σαλόνια, στο καζίνο, στην πισίνα, άψογο και εξυπηρετικό προσωπικό ενώ τα υπνοδωμάτια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, έπιπλα και ευρωπαϊκά λευκά είδη.

Το πλοίο με σημαία Μάλτας, ναυπηγήθηκε 2018, έχει μήκους 592μ. και πλάτος 84μ. προέρχεται από το Κατάκολο και θα αναχωρήσει αργά το απόγευμα.

Επίσης σήμερα στο Ναύπλιο βρίσκεται και το εντυπωσιακό πολυτελές τετρακάταρτο Wind Star. Το πλοίο που ναυπηγήθηκε το 1986 διαθετει 4 καταστρώματα με συνολικό εμβαδό εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 148 επιβάτες.

Το πολυτελές ιστιοφόρο με σημαία Μπαχάμες πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από Πειραιά προς Κωνσταντινούπολη και αντίστροφα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές για 7ημερη κρουαζιέρα με το Wind Star είναι 2.500 δολάρια για καμπίνα Β’ , 2.700 για καμπίνα Α’ και 5.100 δολάρια για σουίτα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr