Πρωτοποριακό μεταπτυχιακό φέρνει γιατρούς από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκίνησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αναίμακτης χειρουργικής και Αισθητικής ιατρικής και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών επικρατεί ενθουσιασμός.

«Ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα μας η έναρξη μεταπτυχιακού Αναίμακτης Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής και για το ακαδημαικό έτος 2019-2020, του Πανεπιστημίου Camerino-Torino, με την αδελφοποίηση του τμήματος Ανατομίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρό του. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμμα θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις κύκλους. Η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο την προώθηση υπηρεσιών υγείας στην χώρα μας. Λειτουργώντας με υψηλό το αίσθημα ευθύνης δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθεί ο ιατρικός τουρισμός στη χώρα μας, που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην Υγεία καθώς και στην οικονομία μας» τονίζει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Camerino-Torino, Σωτήριος Τσιούμας.Το μεταπτυχιακό που φέρνει στην Ελλάδα γιατρούς από όλο τον κόσμο

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας γιατροί από όλο τον κόσμο συναντώνται στην Ελλάδα, επιμορφώνονται και εμπλουτίζουν το γνωστικό τους πεδίο και ενημερώνονται για τις νέες τεχνικές της Αναίμακτης Χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής, συμπληρώνει ο κ. Σωτήριος Τσιούμας.

Στην έναρξη τελετής συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλους, ο καθηγητής Χειρουργικής Ανατομίας Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ο πρύανης του Πανεπιστημίου του Camerino prof.Francesco Amenta, ο καθηγητής Δερματολογίας Κωνσταντίνος Κουσκούκης, καθώς και ο καθηγητής Ιατρικής Αισθητικής των Πανεπιστημίων Camerino-Torino και Tor Vergata Ρώμης Σωτήριος Τσιούμας.

Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των European Medical Association, η SAMNAS και της Venus medicine.

Πηγή: www.newsit.gr