Φοιτήτρια Αιγάλεω: Φωτογραφίες σοκ της 22χρονης Αρετής από σατανιστικές οργανώσεις!


Ντοκουμέντα φωτιά για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας από το Αιγάλεω, που φαίνεται να είχε συμμετοχή με σατανιστικές οργανώσεις!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, στο Φως στο Τούνελ ο περίεργος θάνατος της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα.

πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής.

Μαζί με τον δικηγόρο τους Κώστα Τζαβάρα υπέβαλαν μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων.

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα. Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του εωσφόρου.

Ποιος είναι ο χρόνος θανάτου της;

Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κυρίου Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο κύριο Τζαβάρα και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμφώνησε πως ο θάνατος είναι ασφυκτικός. Δεν προσδιόρισε όμως τον χρόνο θανάτου καθώς όπως είπε θα περιμένει τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο κ. Τζαβάρας σε τηλεφωνική σύνδεση με το «Τούνελ», ανέφερε σχετικά:

«Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Υπήρχε παρουσία άλλου ατόμου την κρίσιμη στιγμή; Τα αρχεία της σβήστηκαν μετά θάνατον; Έχουμε στοιχεία πως κάποια από αυτά διεγράφησαν το Σάββατο. Αν προκύψει ότι ο θάνατος της προήλθε νωρίτερα, τα δεδομένα όπως καταλαβαίνετε, αλλάζουν. Κάποιοι έδωσαν ορισμένες φωτογραφίες στην οικογένεια με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της Αρετής με ακραίες απεικονίσεις. Όλα αυτά θα ερευνηθούν εξονυχιστικά.

Επιβάλλεται να κάνουμε έρευνα σ’ αυτήν την υπόθεση. Αρχικά εμφάνιζε τα χαρακτηριστικά της αυτοκτονίας και στη συνέχεια άφησε ακάλυπτα ερωτήματα. Συνεργαζόμαστε στενά με τις Αρχές και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε επίσης τα αποτελέσματα έρευνας από υλικό καμερών ασφαλείας. Ο βασικός προβληματισμός ξεκινά από το γεγονός πως δεν είναι απλό να αυτοκτονήσει κάποιος με σακούλα».

Η υπόθεση της φοιτήτριας έχει αναστατώσει τους κατοίκους στον τόπο καταγωγής της. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πατρίς» Παναγιώτης Φωτεινόπουλος, μετέφερε στο «Τούνελ» το κλίμα που επικρατεί σ την περιοχή.

«Η μικρή κοινωνία του Πύργου έχει σοκαριστεί. Μια μητέρα και ένας πατέρας έστειλαν για σπουδές το παιδί τους στην Αθήνα και επτά μήνες μετά, το βρήκαν νεκρό, χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά συνέβη. Όλοι ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

22χρονη φοιτήτρια: Ραγδαίες εξελίξεις! Ο ρόλος των σατανιστών στην δολοφονία της Αρετής!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα γύρω από τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας! Οι καταγγελίες και ο ρόλος των σατανιστών!

Η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο με την ένδειξη «αυτοκτονία», καθώς στο σπίτι βρέθηκε και σημείωμα για τους λόγους της αυτοκτονίας. Όμως το σημείωμα αμφισβητήθηκε από τους γονείς της κοπέλας κάνοντας αναφορά για το περιεχόμενο του σημειώματος πως ήταν προϊόν υπαγόρευσης και όχι της βούλησης της 22χρονης.

Οι γονείς και ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας θέτουν ερωτήματα και για τον τρόπο της φερόμενης αυτοκτονίας, αφού η κοπέλα βρέθηκε με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της. Αναρωτιούνται επιπλέον γιατί να μπει στη διαδικασία να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη και δεν έκλεισε απλά τις συσκευές ή ακόμα και αν το έκανε και τα διέγραψε όλα γιατί άφησε τις συσκευές της ανοιχτές;

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε ωστόσο ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι γονείς ωστόσο αμφισβητούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και προχώρησαν σε μυνήσεις κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια μέσω του δικηγόρου τους κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα ενώ έχουν ήδη ζητήσει δεύτερη ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας κάνουν «φύλλο και φτερό» την ζωή της 22χρονης σπουδάστριας αφού στη μήνυση που έχει υποβληθεί, αναφέρεται ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο.

Η οικογένεια συνδέει το θάνατο της Αρετής με την σύμπτωση της υπερπανσελήνου με την εαρινή ισημερία τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης προς την Πέμπτη, 21 του μήνα. Τότε περίπου τοποθετείται ο θάνατος της κοπέλας. Η σύμπτωση πανσελήνου – ισημερίας θεωρείται σημαντική ημερομηνία στους κύκλους των σατανιστών και η μέρα γιορτάζεται με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Μάλιστα στον άμεσο κοινωνικό περίγυρο της 22χρονης κοπέλας από την Βαρβασαινα Ηλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνοντας πρόσωπα που «φλέρταραν» με τον σατανισμό και έτσι εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως να έγινε απόπειρα κάποιου είδους μύησης.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της κόρης του και έτσι η αστυνομία έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα πάνω στα στοιχεία που διαθέτει.

Τι λέει ο πατέρας του θύματος;

«Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες γιατί υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα. Πρέπει να τελειώσουν οι έρευνες και μετά θα τα πούμε όλα. Θα βγουν πράγματα στην φόρα που είναι πολύ σοβαρά και ο κόσμος θα καταλάβει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός μαζί με τα παιδιά του. Να βγαίνει να μιλάει και να ψάχνεται λίγο ώστε να μην θάβονται κάποιες καταστάσεις και κοιμάται στον ύπνο του δικαίου. Στην Κέρκυρα το παιδί μου σπούδαζε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, από την Κέρκυρα θεώρησε καλύτερα να τελειώσει μια σχολή η οποία θα είχε πέραση και θα έβρισκε δουλειά. Ακολούθησε την ψυχολογία στην οποία την παρότρυναν κάποιες φίλες της, γιατί στο μέλλον θα είχε δουλειά και θα μπορούσε να επιβιώσει καλύτερα στο επάγγελμα που θα έκανε. Το δίκαιο έχει βρεθεί αλλά τι να το κάνεις, θα δούμε. Η υπόθεση της κόρης μου είναι πολύ εύκολη, απλά να θέλει ο κόσμος να μην κρύβεται και να βγαίνει μπροστά και να μιλάει σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό με εξοργίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης πατέρας της 22χρονης Αρετής.

Ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας κ. Κωνσταντινος Τζαβάρας μεταξύ άλλων υπογραμμίζει πως η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, βάσει των στοιχείων που έχουν βρεθεί. Ο ίδιος τόνισε πως: «Έχουν σβηστεί τα ηλεκτρονικά της αρχεία στο κινητό, στο ipad και στον φορητό της υπολογιστή. Αυτό έγινε μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι του Σαββάτου, γιατί μετά από τις δώδεκα υπάρχουν δύο με τρεις κλήσεις των γονέων του κοριτσιού. Που σημαίνει ότι οι κλήσεις είχαν σβηστεί. Η αστυνομία μπήκε στις οκτώ το απόγευμα του Σαββάτου αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως εάν προσεγγιστεί με ακρίβεια η ώρα του θανάτου της κοπέλας δημιουργούνται τεράστια ζητήματα. Έχουμε ζητήσει άρση απορρήτου, επανάκτηση των διαγραφέντων δεδομένων όλα. Αποτυπώματα που υπάρχουν στην σακούλα και την ταινία. Όλα αυτά θα ερευνηθούν. Υπάρχει μεγάλος όγκος στοιχείων ο οποίος πρέπει να ερευνηθεί και πιστεύω πως στο τέλος δεν θα μιλάμε για αυτοκτονία. Υπάρχει και ένα σημείωμα που αμφισβητείτε από την οικογένεια. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεση αφού θα έχουν προχωρήσει οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας. Εμείς ασκήσαμε μήνυση κατά αγνώστων. Ήταν μοναχικό παιδί και σπούδαζε σε ιδιωτικό κέντρο, δεν είχε πολλές παρέες και ίσως αυτό να την είχε κάνει ευάλωτη σε κάποιους κύκλους» είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της νεαρής κοπέλας, με καταγωγή από την Βαρβάσαινα του δήμου Πύργου, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της δια τηλεφώνου το βράδυ της Πέμπτης και δεν τα κατάφεραν.