Άρης Φλώρος: Κατάθεση «φωτιά» στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Σοκαριστικές αναφορές για το ζοφερό παρασκήνιο που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έκανε στην κατάθεση του ενώπιον του Μικτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο Άρης Φλώρος.

Ο Άρης Φλώρος, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της Energa, ήταν φίλος και πελάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.click4more Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – «Με απειλούσε ότι θα…

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι τον Ιούνιο του 2017 ενώ βρισκόταν στο γραφείο του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, υπαρχιφύλακας του μετέφερε ότι ο κατηγορούμενος Κλοντιάν Λεκοτσάι τηλεφώνησε και είπε ότι θα κάνει κακό στην οικογένεια του, αν δεν του δώσει 5 εκατ. ευρώ.

Ο Άρης Φλώρος ανέφερε επίσης ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ στις φυλακές τους τρεις Αλβανούς, κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Ωστόσο, αναφέρθηκε σε συνάντηση η οποία του μεταφέρθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Η συνάντηση ήταν μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και δύο συναδέλφων του.

Όπως ανέφερε ο Άρης Φλώρος, εκεί οι δύο δικηγόροι ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να του μεταφέρει ότι του ζητούν 2 εκατ. ευρώ για να μην παραστεί πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος στη δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί.

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων φέρεται να είπε: «Εμείς ελέγχουμε τους Αλβανούς στις φυλακές, δώσε τα λεφτά και θα φροντίσουμε να αλλάξουμε τις καταθέσεις τους».

Όπως κατέθεσε ο Άρης Φλώρος, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είπε να μην δώσει ούτε ένα ευρώ γιατί δεν ήταν ένοχος και δεν είχε λόγο να ανησυχεί αλλά να ειδοποιήσει την οικογένεια του για τις απειλές.

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: www.newsit.gr