Αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι θα του πάρουν το σπίτι. Η τραγική ιστορία στα Ίσθμια


Η υπόθεση έχει γίνει το βασικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, στα Ίσθμια.

Ο άνθρωπος αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα. Στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, άνδρες της αστυνομίας τον βρήκαν να κρέμεται στην αυλή του σπιτιού του που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο των Ισθμίων, κοντά στον φούρνο του Ζώη.

Πρόκειται για έναν 56χρονο συνταξιούχο υπάλληλο της Διώρυγας, ο οποίος αφήνει πίσω του το παιδί και την αδελφή του. Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε στενή συγγένεια με γνωστό αυτοδιοικητικό της περιοχής της Ισθμίας…

Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστός, ο λόγος για τον οποίο ο άνθρωπος αυτός, έφτασε στο σημείο της αυτοκτονίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr την προηγούμενη ημέρα ο 56χρονος είχε παραλάβει έγγραφο από δικηγόρο με βάση το οποίο κινδύνευε σοβαρά να χάσει την ιδιοκτησία του σπιτιού του. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι τον στεναχώρησε βαθύτατα, κάτι που μοιράστηκε με κοντινούς του ανθρώπους το προηγούμενο βράδυ (Πέμπτη 7 Μαρτίου). Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο απονενοημένο διάβημα και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλη την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ζητούσε συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να κρατήσει το σπίτι της οικογένειας.

Οι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς καθώς και ολόκληρη η κοινωνία των Ισθμίων είναι συγκλονισμένοι από την είδηση.

Εικόνα από hlektra

Σημειώνεται ότι πολλοί διερχόμενοι οδηγοί είδαν την εικόνα του 56χρονου αυτόχειρα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του ήταν ορατό από τον δρόμο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι.

Πηγή: loutraki365