Κούγιας: Ασήμαντο ανθρωπάκι ο Λαζόπουλος – Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο επεισόδιο που είχαν πριν από μερικές μέρες στο Αθηνών Arena ο ίδιος και ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε ξανά ο Αλέξης Κούγιας. Εξαπέλυσε νέα δριμύτατη επίθεση στον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, χαρακτηρίζοντάς τον «ασήμαντο ανθρωπάκι».

Ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε πως ξυλοκόπησε τον Λάκη Λαζόπουλο ή πως του χτύπησε το κεφάλι στο τραπέζι όπως είχε κάποια στιγμή «ακουστεί». «Δεν μιλάμε για κανέναν ξυλοδαρμό, ελάχιστοι μάλιστα αντιλήφθηκαν την κατάσταση, καθώς επ’ ουδενί υπήρξε. Ούτε ξύλο έπεσε ούτε χαστούκια ούτε τίποτα. Ήταν μια ξεκάθαρη εκδήλωση αποδοκιμασίας. Ένα πιάσιμο από τα ρούχα, περισσότερο για να με δει στο πρόσωπο», είπε ο γνωστό ποινικολόγος μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. click4more Επεισόδιο Λαζόπουλου – Κούγια: Η απάντηση του καλλιτέχνη στον γνωστό ποινικολόγο –...

Ο Λάκης Λαζόπουλος καθόταν στο τραπέζι με την παρέα του όταν ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να τον πλησιάσει. Του είπε, όπως αναφέρει ο ίδιος: «Τώρα που είμαστε εδώ, σήκω επάνω να μετρηθούμε». Το να μετρηθούμε, σημειώνει «έχει πολλές έννοιες, αφού όλα αυτά τα χρόνια υποτίθεται ότι με σατιρίζει ως άνθρωπο κατώτερου ύψους από εκείνον».

Επί χρόνια ήταν ο απόλυτος ανταγωνιστής, σε ένα απόλυτο bullying εναντίον μου – Αλέξης Κούγιας

Κατά τον Αλέξη Κούγια, ο Λάκης Λαζόπουλος «ήταν ένα ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί καν να αντιδράσει με στοιχειώδη ανδρική συμπεριφορά (…) Συναντηθήκαμε face to face και φάνηκε ένα ασήμαντο ανθρωπάκι» και πως ζητούσε από τη Μαρινέλλα να παρέμβει. «Μαρινέλλα, σώσε με. Μαρινέλλα, μίλα του», φέρεται να έλεγε ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως ισχυρίζεται ο γνωστός ποινικολόγος.

«Τα είχε χάσει η Μαρινέλλα. Δεν μου είπε τίποτα. Ούτε καν μίλησε. Δεν συμμετείχε καν. Δεν σηκώθηκε καν από το κάθισμά της, όπως και κανένας από την παρέα», συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

Παρουσίαζε μια εικόνα ενός πολύ κοντού ανθρώπου. Ενός ανθρώπου που είχε ένα μικρό σώμα και ένα τεράστιο κεφάλι. Παραμόρφωσε την εξωτερική μου εμφάνιση. Με παρουσίαζε ως έναν άνθρωπο ανήθικο… – Αλέξης Κούγιας

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί που τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος. Κατά τον Αλέξη Κούγια, κανείς δεν τον σταμάτησε. «Σηκώθηκαν και μίλησαν με χειρότερα λόγια αποδοκιμασίας γι’ αυτόν και μου είπαν «άσ’ τον», φοβούμενοι μην τον χτυπήσω. Δεν τον άγγιξα. Είναι ψέματα ότι του χτύπαγα το κεφάλι στο τραπέζι. Και όταν απομακρύνθηκα από το περιστατικό, κανείς δεν με πείραξε. Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο σκηνικό με δήθεν μπράβους. Κανείς δεν με ακούμπησε. Γύρισα στο τραπέζι μου, που ήταν πέντε μέτρα από το τραπέζι του Λαζόπουλου και παρακολούθησα το υπόλοιπο πρόγραμμα επί 4 ώρες μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου».

Πηγή: www.newsit.gr