Λουτράκι: Κοιτούσαν τη θάλασσα και ξαφνικά έμειναν άφωνοι – Οι αποκαλυπτικές εικόνες – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μικροί και μεγάλοι κοιτούσαν τη θάλασσα όταν ξαφνικά ακούστηκαν φωνές. Ένας καρχαρίας είχε κάνει την εμφάνισή του...

Ενας μικρός καρχαρίας κόβε» βόλτες στη θάλασσα του Λουτρακίου από χθες! Αμέριμνος προκάλεσε το ενδιαφέρον όσων τον είδαν στη θάλασσα να κολυμπα κατά μήκος της ακτής.

Φυσικά, κάποιοι χρησιμοποίησαν την κάμερα του κινητού τους για να καταγράψουν τον «ασυνήθιστο επισκέπτη» που έγινε αντιληπτός.

Εν τω μεταξύ υπάρχουν και οι διαφωνίες, αν δηλαδή προκειται για ένα μικρό καρχαριάκι ή για ξιφία που βρέθηκε κοντά στη στεριά.

Όπως και να ‘χει, οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν εντύπωση. Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε όσα κατέγραψαν κάτοικοι του Λουτρακίου.

Πριν μερικούς μήνες, το Νοέμβριο του 2018 ένας καρχαρίας δύο μέτρων είχε κάνει την εμφάνισή του στο Λιμάνι του Λουτρακίου.Ο καρχαρίας «έκοβε»… βόλτες αμέριμνος ανάμεσα στις βάρκες και φυσικά προκάλεσε το ενδιαφέρον όσων τον είδαν στο λιμάνι της πόλης!H μεγάλη ψαριά στη Νέα Αγχίαλο

Θέμα συζήτησης στη Νέα Αγχίαλο έγινε χθες το πρωί (05-03-2019) ένα καρχαριοειδές μήκους 3 μέτρων και βάρους περίπου 100 κιλών, που πιάστηκε στα δίχτυα μικρού αλιευτικού σκάφους.

Πρόκειται για ένα αλεπόσκυλο, χαρακτηριστικό του οποίου είναι ότι η ουρά είναι μεγαλύτερη από το σώμα, που παρουσίασε με περηφάνια ο ψαράς στις 11.00 το πρωί και τελικά κατέληξε στα πιάτα καλοφαγάδων που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν.

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού, μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 7 μέτρα και σε βάρος τα 350 κιλά και φαίνεται να «βγήκε» από το Αιγαίο και να μπήκε στον Παγασητικό κόλπο, όπου και αλιεύτηκε.

Για την καλή ψαριά ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Βόλου και το ψάρι τελικά πουλήθηκε και κατέληξε στα πιάτα καλοφαγάδων, ενώ επισημαίνεται ότι είναι ακίνδυνο είδος για τον άνθρωπο.

Πηγή: magnesianews.gr,   loutrakiblog,