Ο μικρός Χρηστάκης δέχτηκε το μόσχευμα και ξεκινάει μια καινούργια ζωή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα συναίσθηματα πολλά, συγκίνηση χαρά ευγνωμοσύνη στο Θεό κ σε όλους εσάς, σώθηκε ο μικρό μας ήρωας…επιτέλους ξεκινάει μια καινούρια ζωή χωρίς το IPEX με όνειρα πια για το παιδί μας μια φυσιολογική ανάπτυξη που πρέπει κ του αξίζει να έχει μετά από την 8η μέρα ζωής του στο θλιβερό αυτό σύνδρομο σήμερα ξανά γεννήθηκε κ γιορτάζουμε την Ανάσταση του.

Ό,τι κ να πω είναι λίγο θα ήθελα όμως να αναφερθώ κ να ευχαριστήσω συγκεκριμένα δύο πρόσωπα που μου έστειλε ο Θεός (πέρα από το μεγάλο σύνολο ανθρώπων Ελλάδα και εξωτερικό κ τους ευχαριστούμε όλους που αγκάλιασατε το παιδί μας κ το κάνατε δικό σας) τον Κωνσταντίνο Γαβριηλίδης που με βοήθησε να ξεκινήσω τον αγώνα μου να αναδείξω το πρόβλημα του παιδιού μου με πολύ τρέξιμο κ κόπο στερώντας την προσωπική του ζωή για να βοηθήσει τον Χρηστάκη με στόχο να μας βγάλει στο εξωτερικό τότες Αμερική με την υποστήριξη του κόσμου κ την αγάπη του έναν υπέροχο άνθρωπο κ φίλο που μας στήριξε ως σήμερα κ θα του είμαστε ευγνώμων σε αγαπάμε πολύ.. κ έναν άλλο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα διόλου τυχαία η Ariadni Nouka B που μας στήριξε κ μας βοήθησε σαν να ειμασταν μέρος της οικογένειας της δίνοντας φοβερή μάχη με δύναμη κ τόλμη υπερασπιζοντας μέχρι τέλος την ζωή του παιδιού μου ακόμα όταν κ εγώ τελευταία άρχισα να απογοήτευομαι δεν με άφησε κ είχε απόλυτο δίκιο ως που κατάφερε να μας στείλει στην Αγγλία έστω κ τελευταια στιγμή σε αυτό το υπέροχο κέντρο κ ο Χρηστάκης βρήκε την υγεία του είναι πραγματικά πρότυπο ανθρώπου γυναίκας με θάρρος κ τόλμη κ μιας εξαίρετης δικηγόρου σας ευχαριστουμε μέσα από την καρδιά μας..

Με όλο αυτό που έχουμε περάσει ως σήμερα θα ήθελα να πω σε όλους τους γονείς να μην τα παράταν να παλεύουν μέχρι τέλους για αυτό που πιστεύουν καλύτερο για το παιδί τους κ το κύριο όπλο είναι η πίστη μας κ η εμπιστοσυνη στο Θεό αρκεί να του την δείξουμε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την ευλογία που έδωσε ο θεός στο παιδί μας να ζήσει να την δώσει σε όλα τα παιδιά κ δύναμη στους γονείς γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου εύκολο…

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!! Δεν υπαάρχει πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Με το καλό να επιστρέψετε!!! ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ δέχτηκε το μόσχευμα και ξεκινάει μια καινούργια ζωη!!!!

Το επόμενο πλάνο όταν θεωρήσουν οι γιατροί την σωστή στιγμή είναι η επιστροφή μας πίσω στην Ελλάδα κ πίσω σε εσάς που μας αγαπήσατε κ σας αγαπάμε κ σας ευχαριστουμε για όλα κ μην ξεχνάμε….. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!»

Η Basilikh Eleytheriadoy

Πηγή