Καλαμάτα: Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου μπροστά σε μικρούς μαθητές – Οι εικόνες στην είσοδο σχολείου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το αυτοκίνητο ανατράπηκε στη διασταύρωση των οδών Ακρίτα και Β. Γεωργίου στην Καλαμάτα. Σοκαρισμένοι οι οδηγοί και οι γονείς των μαθητών...

Μια σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί στη διασταύρωση των οδών Ακρίτα και Β. Γεωργίου στην Καλαμάτα.

Αποτέλεσμα αυτής ήταν το ένα όχημα να ανατραπεί, ενώ να σημειωθεί ότι από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος μαθητής αφού στο σημείο υπάρχει το 3ο Δημοτικό Σχολείο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα φανάρια της διασταύρωσης είναι εκτός λειτουργίας για ημέρες.Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου

Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, χθες στις 7 το απόγευμα, στο 17ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, όταν οδηγός φορτηγού παρέσυρε δύο ποδηλάτες με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να χάσει τη ζωή του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Δρυμού, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, όπου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το βαρύ όχημα χτύπησε δύο νεαρούς από το Πακιστάν, ηλικίας 21 και 25 ετών. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 21 ετών άνδρας, ενώ ο 25χρονος συμπατριώτης του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται.

Ο 46χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Λητής.

Πηγή: tharrosnews.gr