Κρήτη: Άνοιξε την πόρτα και βρήκε νεκρό τον φιλοξενούμενό του.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί στο νομό Ηρακλείου με διαφορά λίγων… ωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 65χρονο ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλου του σε χωριό του δήμου Φαιστού και για έναν 78χρονο που εντοπίστηκε νεκρός από έναν υπάλληλο του ΚΑΠΗ στην Άνω Βιάννου.Βρήκε νεκρό τον φιλοξενούμενό του

Όλα συνέβησαν το πρωί όταν ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι του και βρήκε νεκρό τον 65χρονο φιλοξενούμενό του σε χωριό του δήμου Φαιστού. Μετά το πρώτο σοκ ειδοποίησε αμέσως τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 65χρονος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.Υπάλληλος του ΚΑΠΗ εντόπισε νεκρό τον 78χρονο στο σπίτι του

Τα ίχνη του 78χρονου άνδρα είχαν χάσει οι συγχωριανοί του στην Άνω Βιάννο με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί άνθρωπος του ΚΑΠΗ της περιοχής για τον εντοπισμό του.

Όταν ο υπάλληλος του ΚΑΠΗ άνοιξε το σπίτι και μπήκε μέσα στο σπίτι αντίκρισε νεκρό τον 78χρονο. Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του στο σπίτι ενώ ο θάνατός του εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πηγή: cretapost