Τήνος: Συγκλονίζει ο απίστευτος θάνατος γυναίκας μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα απίστευτο περιστατικό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Τήνου, καθώς μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της.

Μία δυσάρεστη είδηση κάνρι το γύρο του νησιού και πραγματικά συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Συγχωριανοί της γυναίκας την αναζήτησαν, καθώς δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής για μερικές μέρες.

Συγχωριανοί και γείτονες ανησύχησαν για την ηλικιωμένη γυανίκα, καθώς δεν είχαν νέα της επί μέρες, ούτε την συνάντησαν να κυκλοφορεί στο χωριό της, και τελικά η αναζήτηση είχε τραγικό αποτέλεσμα. Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο χωριό Υστέρνια της Τήνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cyclades24.gr, πρόκειται για μία γυναίκα 80 ετών, η οποία σύμφωνα με τους περίοικους, έμενε στο κατώι του σπιτιού ολομόναχη, και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο, καθλως για άγνωστους λόγους, κατέρρευσε το ταβάνι και την καταπλάκωσε.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό διενεργείται έρευνα από τις Αστυνομικές αρχές του νησιού, ενλω σύμφωνα με όσα προκύπτουν από ρεπορτάζ, η άτυχη γυναίκα πιθανόν ήταν νεκρή για περισσότερο από 4 μέρες τη στιγμή που την βρήκαν στο σπίτι της.

Πηγή: www.newsit.gr