Βόλος: Ομολόγησε 5 φόνους με ένα mail – Το μοιραίο λάθος που πλήρωσε ακριβά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκηνοθέτησε 5 φόνους, ο ολόγησε μέσω email, και τελικά το πλήρωσε ακριβά. Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον 44χρονο που "έπαιξε" με την Αστυνομία.

Ήθελε να δοκιμάσει την … αντίδραση της Αστυνομίας, και το πλήρωση ακριβά. Ένας 44χρονος από το Βόλο, «σκηνοθέτησε» πέντε φόνους, και ενημέρωσε την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με ένα email για τις «πράξεις» του.  Δεν υπολόγιζε όμως την άμεση αντίδραση των Αστυνομικών.

Ο 44χρονος, πριν καν ολοληρώσει τη διαδικτυακή συνομιλία που άνοιξε με τις Αρχές, βρέθηκε να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του από τους αστυνομικούς της αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου που είχαν κινητοποιηθεί από την Διεύθυνση Δίωκξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο συλληφθείς είχε υποστηρίξει ότι ήθελε να δοκιμάσει την ετοιμότητα της αστυνομίας και των δικαστικών αρχών, πριν λίγες μέρες δικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό, και κρίθηκε και πάλι ένοχος.

Ο κατηγορούμενος καταφικάστηκε και για τ οαδίκημα της οπλοφορίας, καθώς στον έλεγχο στο σπίτι του είχαν βρεθεί και κατασχεθεί δύο ματσέτες. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χχρηματική ποινή 600 ευρώ, ενώ πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Με πληροφορίες από το taxydromos.gr

Πηγή: www.newsit.gr