Ειρωνείες των κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου – Διακοπή έως την 1η Μαρτίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διεκόπη για την 1η Μαρτίου 2019 η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Μετά τις αποκαλύψεις για το κύκλωμα των φυλακών, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυξημένα σήμερα στη δικαστική αίθουσα.

Από το πρωί είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο των δικαστηρίων επιπλέον μηχανήματα ελέγχου, όπως αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια, ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα η παρουσία αστυνομικής δύναμης ήταν ισχυρή.

Υπό δρακόντεια μέτρα έγινε και η μεταγωγή από τις φυλακές Κορυδαλλού του κατηγορούμενου ως ηθικού αυτουργού στην υπόθεση Κλ. Λ. και του φερόμενου φυσικού αυτουργού Ιμπρ. Μπρ.click4more Αλβανική μαφία: Αυτό είναι το “σατανικό” σχέδιο εκβιασμών δικηγόρων – Αποκαλύψεις που...

Η δίκη διεκόπη μετά από αίτημα του Λ. ο οποίος ενημέρωσε το δικαστήριο ότι παραιτήθηκε η συνήγορος του από την υπεράσπιση του κι επιπλέον είπε ότι συγκεντρώνει στοιχεία για την υπόθεση. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε πενθήμερη διακοπή.

«Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο με εμφανή ειρωνική διάθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για την 1η Μαρτίου, προκειμένου ο συνήγορος του συγκεκριμένου κατηγορουμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

Νωρίτερα, Μπρ. ενημέρωσε το δικαστήριο επίσης με ειρωνικό στιλ πως:  «Τους κρατούμενους μάρτυρες έχουμε αποφασίσει να τους φέρουμε όλους μαζί μια ημέρα… Μακάρι να τους προστατεύσουν για να μην τον σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Ντούσα…» (σ.σ. πρόκειται για τον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο μήνα).

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλ. Λ. φώναξε στους δημοσιογράφους: «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…«.

Πηγή: www.newsit.gr