ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Σπουδές Φωτογραφίας με την υπογραφή του Δημήτρη Σκουλού


Ο Διεθνής φωτογράφος μόδας στο roaster των Ambassadors του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας

 

Ένα μεγάλο λαμπερό ταξίδι ξεκινάει για τους σπουδαστές Φωτογραφίας και Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με οδηγό τον Διεθνή φωτογράφο Μόδας, Δημήτρη Σκουλό. Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από φωτογραφίες που υμνούν την ομορφιά: σε μεγάλα περιοδικά (VOGUE, ELLE, HARPER’S BAZAAR, MARIE CLAIRE, ESQUIRE, MADAME FIGARO) αλλά και κορυφαίες  διαφημιστικές καμπάνιες (L’Oreal Paris, Adidas Sports, Honda Cars). Ο Δημήτρης Σκουλός με την πορεία του, έχει δείξει ότι όταν πιστεύεις στο όνειρό σου, κάνεις και τους άλλους να πιστεύουν σε αυτό. Αυτό θα προσπαθήσει να διδάξει και τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας φωτογράφος, θα συνεργαστεί με το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας και τoυς Τομείς Art, Design, Μόδας και Ομορφιάς, για μία σειρά εξειδικευμένων Master Classes, με στόχο να εμπνεύσουν τους σπουδαστές αλλά και να τους δώσουν τις  απαραίτητες τεχνικές γνώσεις γύρω από τη δημιουργία εικόνων υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, που θα μπορούσαν να σταθούν στη βιομηχανία των εκδόσεων και της διαφήμισης.

Ο Δημήτρης Σκουλός θα συστηθεί στους σπουδαστές Φωτογραφίας, Μόδας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε ένα αποκαλυπτικό Meet – Up Session που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα (Κοδριγκτώνος 16) την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 13:00.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu