Σητεία: Οι διαρρήκτες την έπιασαν στον ύπνο – Πέθανε η ιδιοκτήτρια λίγες ώρες μετά το χτύπημα.

Οργή στη Σητεία από την αποκάλυψη. Μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, μετά την επιδρομή κακοποιών…

Το βράδυ του Σαββάτου (09-02-2019) άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της, τη στιγμή που κοιμόταν αρπάζοντας χρήματα και λίγες ώρες αργότερα άφηνε την τελευταία της πνοή!

Ο λόγος για μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Σητεία, η οποία “έσβησε” πλήρης ημερών, σε ηλικία 98 χρόνων, χθες το βράδυ, ένα 24ωρο περίπου μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας στη Σητεία τη στιγμή που εκείνη κοιμόταν. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να αρπάξουν χρηματικό ποσό και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια, η ηλικιωμένη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης, γεγονός που πιθανολογείται ότι της προκάλεσε μεγάλη ταραχή.

Πριν κλείσουν 24 ώρες, η 98χρονη γυναίκα άφηνε την τελευταία της πνοή, από παθολογικά αίτια και λόγω της ιδιαίτερα προχωρημένης ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους συγγενείς της στο νοσοκομείο Σητείας. Δυστυχώς, όμως, λίγη ώρα αργότερα, εξέπνευσε.

Οι αρχές αναζητούν τους δράστες της διάρρηξης που έχει προκαλέσει οργή σε ολόκληρη την περιοχή…

Πηγή: cretapost.gr