Πόρτο Χέλι – Εδώ βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός και η φίλη του.

Νεότερες πληροφορίες για το θρίλερ στο Πόρτο Χέλι όπου βρέθηκαν νεκροί ένας αστυνομικός και η φίλη του το πρωί της Πέμπτης (10.1.2019).

Ο αστυνομικός και η φίλη του, ηλικίας 23 ετών, που εντοπίστηκαν νεκροί στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι που διέμενε ο 34χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι γονείς της κοπέλας που ανησυχούσαν, γιατί η κόρη τους είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές (Τρίτη 8 Ιανουαρίου), πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας στην Αργολίδα όπου υπηρετούσε ο 34χρονος, και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Τότε αστυνομικοί, που γνώριζαν ότι ο συνάδελφός τους ήταν φίλος με τη νεαρή γυναίκα, πήγαν στο σπίτι του 34χρονου (φωτογραφίες πάνω & κάτω) και όταν μπήκαν μέσα είδαν το ζευγάρι να είναι νεκρό.

Έπειτα από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 34χρονου και της 24χρονης.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

πληροφορίες & φωτογραφίες: argolikeseidhseis.gr

Πηγή: www.newsit.gr