Άντρας μπούκαρε γυμνός και αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Σπάρτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο άνδρας εισέβαλε γυμνός από τη μέση και κάτω στο κατάστημα,ξεκίνησε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και κατόπιν αυνανίστηκε επιδεικτικά μπροστά στην υπάλληλο

Στιγμές τρόμου βίωσε  μια γυναίκα η οποία δουλεύει σε ζαχαροπλαστείο στην πλατεία της Σπάρτης το απόγευμα της Τετάρτης, μόλις είδε ξαφνικά μπροστά της έναν γυμνό άνδρα από τη μέση και κάτω ο οποίος ξεκίνησε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και κατόπιν αυνανίστηκε επιδεικτικά μπροστά της!

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος κατάφερε να βγει στον δρόμο ζητώντας βοήθεια και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο εισβολέας εξακολουθούσε να αυτοϊκανοποιείται προκλητικά!

Στο ζαχαροπλαστείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν τον να ακινητοποιήσουν άνδρα και να τον βάλουν μέσα σε ένα περιπολικό, με το οποίο οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί προέκυψε πως πρόκειται για έναν 40χρονο Ρουμάνο ο οποίος κατοικεί μόνιμα στη Σπάρτη με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια. Με βάση τις πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, αφού διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

protothema.gr