Νέα τραγωδία στην Εγνατία. Τροχαίο με τρεις νεκρούς κι έξι τραυματίες – Εικόνες σοκ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (13.12.2018), λίγο μετά τον κόμβο της Χρυσούπουλης Καβάλας.

Ήταν 06:30 τα ξημερώματα όταν σημειώθηκε το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στην Εγνατία οδό, στο ρεύμα προς Καβάλα, στο ύψος της Καρβάλης, πριν τα τούνελ. Το δυστύχημα έγινε στο 488ο χιλιόμετρο της Εγνατίας οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και τυλίχθηκε στις φλόγες. Τρεις από τους επιβάτες του κάηκαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή, ενώ άλλοι τουλάχιστον τρεις έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, από το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί, πιθανότατα απανθρακωμένοι, τρεις επιβάτες, ενώ άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πηγές, στο ίδιο ΙΧ επέβαιναν ακόμη τρία άτομα που είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έφτασαν οκτώ πυροσβέστες με δυο οχήματα, που έσβησαν τη φωτιά στο αυτοκίνητο και ανέσυραν τα θύματα της σύγκρουσης.

Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 6.30 το πρωί στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, την ώρα εκείνη το συγκεκριμένο ρεύμα ήταν κλειστό καθώς είχε προηγηθεί, τρεις ώρες νωρίτερα, ανατροπή νταλίκας.

Το όχημα που μετέφερε μετανάστες φαίνεται ότι δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της Τροχαίας που εξέτρεπε στο σημείο την κυκλοφορία και στην προσπάθεια να αποφύγει την ακινητοποιημένη νταλίκα βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε.

Λόγω του δυστυχήματος, το ρεύμα της Εγνατίας προς την Καβάλα παραμένει κλειστό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και proininews.gr
Φωτογραφίες από proininews.gr

Πηγή: www.newsit.gr