ΕΚΤΑΚΤΟ Μανώλης Κούκουρας για Ελένη Τοπαλούδη, ανατροπή: Γιατί δεν είναι ο δολοφόνος. Σε ποιον ανήκει το βαν τελικά, εξελίξεις σοκ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποια η ανατροπή για Μανώλη Κούκουρα και Ελένη Τοπαλούδη;

«Ο εντολέας μου δεν έχει ομολογήσει» ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο συνήγορος του Μανώλη Κούκουρα για το έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, Άκης Δημητριάδης.

«Δεν συμμετείχε στο συμβάν που ήταν το μοιραίο για την κοπέλα» είπε ο κ. Δημητριάδης αν και παραδέχθηκε ότι την ώρα του περιστατικού ο εντολέας του Μανώλης Κούκουρας ήταν παρών στο δωμάτιο.

Μάλιστα όπως ανέφερε το λευκό βαν στο οποίο φαίνεται να επιβιβάστηκε η φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη ανήκει στον πατέρα του πελάτη του Μανώλη Κούκουρα και το είχε δανείσει στον φίλο του.

«Η δικογραφία δεν έχει κλείσει προκειμένου να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, αναμένουμε να αποσταλεί και εν συνεχεία θα ζητήσουμε 48ωρη προθεσμία για την απολογία» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι αναμένεται να υπάρξει αντίθεση στις απολογίες των δύο κατηγορουμένων.

Ο κ. Άκης Δημητριάδης, συνήγορος του Έλληνα κατηγορουμένου Μανώλη Κούκουρα τόνισε πως δεν θα γίνει αναπαράσταση παρά μόνο εάν δεχθεί ο άλλος κατηγορούμενος, προκειμένου να υποδειχθεί πού πετάχτηκαν τα ρούχα της κοπέλας.

Αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση γιατί βρέθηκε γυμνή η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη λέγοντας «να σεβαστούμε τη μνήμη της κοπέλας».

«O πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα» επέμεινε ο κ. Δημητριάδης ενώ ανέφερε ότι ο εντολέας του δεν οδηγούσε το βαν, στο οποίο όπως είπε «ήταν (σ.σ. επέβαιναν) μαζί».

 fimes.gr