Καιρός: Μαγικές εικόνες. Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα ορεινά – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά και εκτός από κρύο, σε πολλές περιοχές της χώρας ήρθε και χιόνι!

Στο Βελούχι, χιονίζει για τα καλά από το πρωί με αποτέλεσμα να ντυθεί στα λευκά το Χιονοδρομικό Κέντρο. Η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για έντονη χιονόπτωση από το Σάββατο έως τη Δευτέρα, από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

Στο πόδι είναι ο στόλος της πολιτικής προστασίας της ΠΕ Ευρυτανίας, για να παρέμβει εάν χρειαστεί. Το κύμα κακοκαιρίας πάντως, είναι ήπιας μορφής και δεν αναμένεται να δυσκολέψει τις μετακινήσεις των οδηγών.

Δείτε εικόνες από το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου στο Βελούχι:

Ο κτηνοτρόφος στο χιονισμένο Περτούλι

Οι εικόνες είναι στα Περτουλιώτικα λιβάδια και τις κατέγραψε νεαρός κτηνοτρόφος, που βρέθηκε πρωί-πρωί στα λιβάδια του Περτουλίου, προκειμένου να «μαζέψει» τις αγελάδες του.

 

 


Εικόνες από τα χιόνια που έπεσαν στο Μαίναλο

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του newsIT.gr

 

 

 


Δυνατή χιονόπτωση στoν Παρνασσό

Τα πρώτα χιόνια έκανα την εμφάνιση τους σήμερα στη Στερεά Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την έλευση του χειμώνα.

Δείτε τις εικόνες είναι από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και από το δρόμο προς Αθανάσιο Διάκο και Καστριώτισσα, στην ορεινή Φωκίδα:


Όλα λευκά στη Βασιλίτσα

Ένα άσπρο πέπλο έχει καλύψει τα πάντα στη Βασιλίτσα και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η κίνηση των αυτοκινήτων, γίνεται πλέον με δυσκολία.

Πηγές: tvstar, kozanimedia,

Πηγή: www.newsit.gr