Μητέρα Σπαλίαρα: «Κάποιες κοπέλες του τις έχω γνωρίσει αλλά μην νομίζετε ότι είναι και ένα πολύ μεγάλο νούμερο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι μοντέλο και ηθοποιός και από ότι φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του. Ο ηθοποιός ήρθε ξανά στο φως τη δημοσιότητας μετά από πρόταση που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 για να μπει στο Nomads. Τελικά είπε το «ναι» και ταξίδεψε στη Μαδαγασκάρη για να ζήσει την απόλυτη περιπέτεια.

Το μοντέλο λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και στη λεζάντα, έγραψε: «Δυο χρόνια σήμερα που έφυγες παλικάρι μου…και τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα …δώσε μου δύναμη και αυτή τη φορά».

Η μητέρα του Γιάννη, Λίτσα Σπαλιάρα μίλησε στο Πρω1νό και ρωτήθηκε σχετικά με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads-Μαδαγασκάρη. «Είχε τη συνάντηση με πρόσωπο του ANT1 και μου είπε: “Πάω μαμά, δώσε μου την ευχή σου, να δω τι πρόταση θα μου κάνουν”. Βγαίνοντας με πήρε τηλέφωνο για να μου πει την πρόταση που δέχτηκε. Εκείνη τη στιγμή ο Γιάννης ήταν ενθουσιασμένος. Όταν ήρθε σπίτι και μιλήσαμε άρχισαν οι προβληματισμοί. Το σκεφτόταν και δεν κοιμόταν όλη νύχτα. Εγώ και ο αδερφός του, τον αφήσαμε να αποφασίσει και δεν πήραμε θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως το μοντέλο και ηθοποιός, έκανε την παραπάνω ανάρτηση – τη φωτογραφία του πατέρα του – με αφορμή τα δύο χρόνια από τον θάνατο του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Γιάννης είναι «μαμάκιας» και πως τις έχει γνωρίσει αρκετές από τις γυναίκες που υπήρξαν στο πλευρό του.

«Κάποιες κοπέλες του, τις έχει γνωρίσει, αλλά μην νομίζετε ότι είναι και ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Έχω γνωρίσει αρκετές», τόνισε. Στο πλευρό της βρισκόταν ο άλλος της γιος, τον οποίο λατρεύει επίσης!