Jumbo: Συνάντηση… διαχείρισης της κατάστασης μεταξύ Ελλάδας και Κίνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον απόηχο του σάλου που έχει ξεσπάσει με την υπόθεση των πωλήσεων ακινήτων σε Κινέζους επενδυτές από τον πρώην αντιπρόεδρο της Jumbo, Ευάγγελο Παπαευαγγέλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με αντικείμενο την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Η συνάντηση στον… απόηχο της «φουρτούνας» του Jumbo έγινε ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης της Κίνας κ. Zhao Dacheng, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχάλη Καλογήρου και τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης, αρμόδιο για θέματα Καταπολέμησης της Διαφθοράς κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Τι συζητήθηκε μετά την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην αντιπρόεδρος της Jumbo

Jumbo

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών σε ευρύ πεδίο θεμάτων, καθώς και στην υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας σε θέματα καταπολέμησης της διαφθοράς που έχει υπογραφεί μεταξύ των Εισαγγελικών Αρχών Ελλάδας και Κίνας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επίσκεψη του κ. Zhao Dacheng και της πενταμελούς αντιπροσωπείας στελεχών του Κινεζικού Υπουργείου Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι κατά την τετραήμερη επίσημη επίσκεψή του στη χώρας μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης της Κίνας με την πενταμελή αντιπροσωπεία στελεχών του Κινεζικού Υπουργείου, ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θηβών, στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας και στο Αγροτικό Τμήμα του Καταστήματος.

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr