Θεσσαλονίκη: Τα ΜΑΤ σταμάτησαν τους διαδηλωτές 50 μέτρα πριν την εξέδρα των επισήμων – Τα μέτρα ασφαλείας στην παρέλαση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άντρες των ΜΑΤ σταμάτησαν διαδηλωτές που προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σε ισχύ είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα αστυνομικά μετρά στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου...

Άντρες των ΜΑΤ σταμάτησαν διαδηλωτές που προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν στους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους, τους σταμάτησαν 50 μέτρα πριν την εξέδρα.

Σε ισχύ είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τα αστυνομικά μετρά στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλέξανδρου ενόψει της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης, που ξεκίνησε στις 11:00, παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Τα μέτρα της Αστυνομία είναι αυστηρά. Για να προσεγγίσει κανείς τον χώρο της εξέδρας των επισήμων χρειάζεται ειδική πρόσκληση ενώ οι πολίτες βρίσκονται σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την εξέδρα. Όπως κάθε χρόνο έχουν τοποθετηθεί και σχοινιά, που τους χωρίζουν από τον χώρο της παρέλασης. Στο σημείο βρίσκονται και κλούβες των ΜΑT.
Οι εικόνες με τα μέτρα της αστυνομίας

Πηγή: www.newsit.gr