Ελλάδα 2018: 26χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της γιατί την εξέδιδε μέσω facebook

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 26χρονης Χαράς στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας χρησιμοποιούσε την προσωπική σελίδα της συζύγου του, ώστε να στέλνει αιτήματα φιλίας σε «φίλους» του, όπως εκείνος υποστήριζε. Στην πραγματικότητα οι φερόμενοι ως «φίλοι» του συζύγου της Χαράς, ήταν «πελάτες» με τους οποίους έκλεινε ραντεβού και έπειτα συναντιόταν μαζί με την σύζυγό του Χαρά και τους ζητούσε χρήματα…

Η συνέχεια τραγική… Το ζευγάρι πήγαινε στο σπίτι του υποτιθέμενου φίλου- πελάτη και ο άντρας ανάγκαζε την 26χρονη γυναίκα να προχωράει σε σεξουαλική επαφή με τον εκάστοτε πελάτη. Η ίδια εξομολογείται: » Όταν ρωτούσα τον άνδρα μου αν τους ξέρει εκείνος μου απαντούσε άκυρα πράγματα. Παρουσιαζόταν ως αδερφός μου στα ραντεβού και όχι ως άνδρας μου. Προσπαθούσε μεσώ της επαφής με αγνώστους ανθρώπους να βγάλει χρήματα, χρησιμοποιώντας πάντα τη δίκη μου παρουσία. Την ώρα που μιλούσε με τους πελάτες έμενα δεν με άφηνε να μιλήσω πάρα μόνο να λέω «καλησπέρα», «τι κάνετε»».

Στην ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου γιατί δεν αντιδρούσε, γιατί δεν έφευγε, η Χαρά αποκαλύπτει: «Δεν μπορούσα να αντιδράσω, δεν ήταν μόνο το ξύλο ήταν και οι απειλές. Με αυτόν τον άνθρωπο έχουμε κάνει και ένα παιδί. Με απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και δεν θα τον ξαναέβλεπα ποτέ. Η άτυχη γυναίκα ωστόσο προέβη και σε περαιτέρω αποκαλύψεις: «Προσέλκυε τους ανθρώπους με φωτογραφίες μου, άπλες όχι σε ιδιαίτερες στιγμές. Οι ηλικίες των ανδρών που επικοινωνούσαν μαζί του ήταν από 20 χρονών μέχρι και 80″.

Όπως διευκρίνισε στην εκπομπή ο δικηγόρος της 26χρονης, «ο σύζυγος, εξέδιδε την σύζυγό του, την έδερνε. Η πράξη του υπερβαίνει τα όρια της εγκληματικότητας»

Πηγή: tlife