Τοξικομανής αποπειράθηκε να ληστέψει φοιτήτρια μέσα στο αμφιθέατρο.


Άλλο ένα περιστατικό ανομίας στο εσωτερικό ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος με δράστη εξωπανεπιστημιακό και μάλιστα τοξικομανή.

Σύμφωνα με τα Foititikanea.gr, ο τοξικομανής αποπειράθηκε να ληστέψει φοιτήτρια σε ώρα μαθήματος!

Το περιστατικό, αναφέρει η ίδια πηγή, συνέβη μέσα σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως καταγγέλλει φοιτητής, ένα άγνωστο άτομο, που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια ναρκωτικών, κατά την διάρκεια διαλείμματος μπήκε στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών στον 5ο όροφο και προσπάθησε να ληστέψει φοιτήτρια.

Για κακή του τύχη, όμως, παρενέβη άμεσα καθηγητής και φοιτητές, οι οποίοι διέκριναν το άτομο την ώρα που έψαχνε την τσάντα της φοιτήτριας.

Οι φοιτητές που βρίσκονταν μέσα στο αμφιθέατρο άρχιζαν να φωνάζουν.

Τότε ο καθηγητής τον ρώτησε:

«Τι κάνεις εκεί;»

Ο χρήστης απάντησε: «Είναι της κοπέλας μου…»

«Και ποια είναι η κοπέλα σου;» ρώτησε ο καθηγητής.

Το άγνωστο άτομο έδειξε στην τύχη μία φοιτήτρια, η οποία είπε ότι δεν τον ήξερε, με αποτέλεσμα ο παρείσακτος και τοξικομανής να εγκαταλείψει τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑ.

Οι φοιτητές τονίζουν πως αυτό το περιστατικό είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της καθημερινότητάς τους, αφού  ποτέ δεν είχε λάβει χώρα αντίστοιχης σοβαρότητας συμβάν, με χρήστη να ανεβαίνει μέχρι τον 5ο όροφο της σχολής τους.

πηγή: foititikanea.gr

Πηγή: www.newsit.gr