Παναγιώτης Ηλιόπουλος: «Τα Πακιστανάκια χειρίζονται μαχαίρια λίγο μετά τη γέννηση τους»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος υπερασπίστηκε τους γονείς που δεν θέλουν προσφυγόπουλα στα σχολεία απειλώντας ότι «δεν θα μολύνετε τα παιδιά μας». Μάλιστα, ο Π. Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι είναι λογικό οι γονείς να μην θέλουν τα παιδιά τους να βρίσκονται στο ίδιο σχολείο με τα Πακιστανάκια που «μαθαίνουν να χειρίζονται μαχαίρια λίγο μετά τη γέννησή τους»

Το παραλήρημα του Π. Ηλιόπουλου περιέλαβε κινδυνολογία για φυματίωση που υποτίθεται ότι φέρνουν από την Ανατολή τα προσφυγόπουλα, τρομοκρατικές επιθέσεις από μετανάστες δεύτερης γενιάς στην Ευρώπη και φυσικά τον … Τζόρτζ Σόρος. Ο Π. Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρομοκρατεί» τους γονείς που αντιδρούν γιατί «προσπαθεί να επιβάλλει τον νόμο του Τζ. Σόρος και της Σαρίας».

Επίσης έκανε δήλωση περί  εποικισμού της Ελλάδας κι «αντικατάστασης» του Ελληνικού πληθυσμού. Ο Π. Ηλιόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι τον οποίο χαρακτήρισε «πραγματικό πατριώτη» και «γίγαντα».