Δράμα: Σπαραγμός για το ζευγάρι που κάηκε ζωντανό σε αυτό το αυτοκίνητο – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία – Τα μηνύματα θλίψης.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο 30χρονος οδηγός και η 19χρονη αγαπημένη του βρήκαν φρικτό θάνατο στο φλεγόμενο όχημα
- Η τραγική είδηση σκόρπισε πόνο και θλίψη στη Δράμα - Τα μηνύματα κάνουν ακόμα πιο βαρύ το κλίμα
- Το μοιραίο αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ και τυλίχθηκε στις φλόγες - Δεν έμεινε τίποτα
- "Οι διασώστες προσπάθησαν να τους σώσουν αλλά ήταν αδύνατον - Έχω σοκαριστεί"

Ένα νεαρό ζευγάρι βρήκε φρικτό θάνατο στις φλόγες, σε ένα τροχαίο δυστύχημα που συγκλονίζει ολόκληρη τη Δράμα. Δυο παιδιά γνωστά και αγαπητά που έφυγαν τόσο πρόωρα και άδικα, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του 30χρονου οδηγού και της 19χρονης συνοδηγού προσπαθούν να βρουν λέξεις για να παρηγορήσουν τους γονείς. Αυτό όμως είναι αδύνατον. Η τραγική είδηση έπεσε σαν βόμβα και σκόρπισε οδύνη.

Το θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς, σημειώθηκε στις 06:45 το πρωί στο 12ο χιλιόμετρο του οδικού άξονα που συνδέει τη Δράμα με την Καβάλα. Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από την πρόσκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο 30χρονος οδηγός του οχήματος και η 19χρονη συνοδηγός. Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στην κολώνα που φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες. Αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τόσο ο ίδιος όσο και η 19χρονη που ήταν στην θέση του συνοδηγού.
Αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο NewsIt.gr τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά του. «Καθώς πήγαινα στον Άγιο Αθανάσιο έτυχε να έρχεται ένα μεγάλο αμάξι με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ξαφνικά πετάχτηκε ένα άλλο αμάξι και ο Δήμος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το αμάξι να φύγει και να καρφωθεί με πολλά χιλιόμετρα πάνω σε μια τσιμεντένια κολώνα η οποία διαλύθηκε ολόκληρη.

Με την σύγκρουση αυτή το αμάξι «τσαλακώθηκε» το τιμόνι μπήκε πάνω στον οδηγό με αποτέλεσμα τα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο τους παρέλαβε αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για να μπορέσει να κάνει κάτι. Δυστυχώς η κοπέλα αυτή ήταν παρά πολύ καλός άνθρωπος και έχασε την ζωή της. Οι διασώστες προσπάθησαν να την σώσουν αλλά δεν πρόλαβαν.

Το πρόσωπο του άντρα ήταν γεμάτο αίματα. Ηταν γεμάτος μώλωπες. Το κορίτσι μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο ήταν ζωντανό. Με το που μπήκε στο ασθενοφόρο άφησε την τελευταία της πνοή.»

Στο σημείο του δυστυχήματος, εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ βρέθηκαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων. Ο 30χρονος ήταν από τους Φιλίππους Καβάλας και η 19χρονη από τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας. Τα μηνύματα θλίψης στο facebook διαδέχονται το ένα το άλλο…
Το σπαρακτικό αντίο φίλων και συγγενών


Για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας.
Αυτοψία στο σημείο του τροχαίου στη Δράμα

Πηγή: kavalapost.gr, proininews.gr