Διαμελισμένη γυναίκα μετά από τροχαίο στην Πατρών – Πύργου

Μια αδιανόητη τραγωδία γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής, 12.10.2018, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Το τροχαίο και οι συγκεχυμένες πληροφορίες.

Ένα τροχαίο, μια γυναίκα νεκρή και «σκοτάδι» γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν συνεχώς πληροφορίες για το τροχαίο, ωστόσο τα «σκοτεινά» σημεία είναι πολλά.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν για το τροχαίο

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της κι ένα διερχόμενο ΙΧ την παρέσυρε.

Την ίδια στιγμή, το tempo24.news, δίνει μια εντελώς διαφορετική οπτική για το τροχαίο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως μια κοπέλα σε κατάσταση σύγχυσης, έκανε auto stop στην Πατρών Πύργου στα όρια του νομού Ηλείας.

Ένα Ι.Χ. σταμάτησε και την πήρε, ωστόσο όταν έφτασαν στου Λάππα, η κοπέλα κατέβηκε από το όχημα και ο οδηγός συνέχισε την πορεία του προς Πάτρα.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει τον δρόμο κι ένα διερχόμενο αυτοκίνητο δεν πρόλαβε να αντιδράσει χτυπώντας την, ενώ ένα δεύτερο όχημα που ακολουθεί, την διαμέλισε.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για μια περίπτωση κλοπής που ίσως να σχετίζεται με την υπόθεση, ωστόσο όπως προαναφέραμε τα στοιχεία που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης για το τροχαίο είναι αντικρουόμενα και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως.

Την ίδια στιγμή, το thebest.gr αναφέρει πως στο Κέντρο Υγείας Αχαΐας δεν έχουν ακόμα τα στοιχεία της ταυτότητάς της, ούτε την ηλικία της. Η Αστυνομία θα προσπαθήσεις προφανώς να τα εξακριβώσει από τα χαρτιά που ενδεχομένως να είχε μαζί της.

Με πληροφορίες από: tempo24.news / thebest.gr
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr