Βαλλιάνατος: Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί κι όχι για να κλέψει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ζακ Κωστόπουλος πέθανε το μεσημέρι της Παρασκευής (21.09.2018) σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια ενώ πρώτα είχε λιντσαριστεί και είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από δυο άντρες. Και ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για απόπειρα ληστείας που πήγε στραβά και ο νεαρός πέθανε μετά χάρη σε ένα βίντεο ντοκουμέντο έγινε γνωστό ότι το θύμα είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Τώρα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, τονίζοντας ότι ο Ζακ Κωστόσπουλος δεν ήθελε να ληστέψει αλλά να προστατευθεί. «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά(sic) που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete», έγραψε στην ανάρτηση του στο Facebook.

«Όταν βλέπεις να επιτίθενται σε κάποιον, γιατί κοιτάς από την άλλη;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο κύκλος του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο σε δημόσια θέα υποστήριξαν ότι δεν ήταν ληστής ενώ ο Ζακ Κωστόπουλος σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

«Όταν βλέπεις να επιτίθενται σε κάποιον, γιατί κοιτάς από την άλλη; Δε λέω να παίξεις ξύλο γιατί ούτε εγώ το έχω με το ξύλο αλλά μπορείς να βάλεις μια φωνή. Να κάνεις κάτι, να αντιδράσεις με κάποιον τρόπο», είχε πει σε συνέντευξή του το 2017 ο Ζακ Κωστόπουλος ο 33χρονος που εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας και που βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να βγει από το κατάστημα που είχε εγκλωβιστεί.

Τα λόγια του μοιάζουν τραγική ειρωνεία μιας και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που «τράβηξε» αυτόπτης μάρτυρας κανείς δεν σταμάτησε τους δυο άντρες που τον κλοτσούσαν με μανία στο κεφάλι ενώ αφού είχαν βγάλει την μανία τους υπήρξε μία παρέμβαση από έναν άνδρα.

Πηγή: www.newsit.gr