Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε καροτσάκι με βρέφος – Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός και η μητέρα του μωρού.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο νοσοκομείο το αγγελούδι που τραυματίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε παρασυρθεί από λεωφορείο και ένα 4χρονο κοριτσάκι...

Ένα καροτσάκι με βρέφος παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10-09-2018), περίπου στις 21.20, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και 25ης Μαρτίου.

Υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες το ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε το καροτσάκι με το τριών μηνών βρέφος. Μητέρα, αλλά και οδηγός του ΙΧ πανικοβλήθηκαν και άμεσα κάλεσαν στο σημείο ασθενοφόρο. Μετά από λίγα λεπτά, οι διασώστες παρέλαβαν το αγγελούδι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του βρέφους δεν διατρέχει κίνδυνο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος. Στο νοσοκομείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τόσο οι συγγενείς του μωρού, όσο και ο οδηγός που το παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Λεωφορείο παρέσυρε 4χρονο κοριτσάκι

Λίγες ώρες νωρίτερα, με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ένα τετράχρονο κορίτσι, το οποίο παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 18.45 και ενώ το λεωφορείο κινούνταν στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας, στο ύψος της Περαίας, παρέσυρε το τετράχρονο κορίτσι, το οποίο κινούταν πεζό, τραυματίζοντάς το ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο στη νοσοκομείο.

Πηγή: thesstoday.gr

br