Κρήτη: Στην εντατική αντί για την πρώτη μέρα στο σχολείο – Αγωνία για 14χρονο μαθητή.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ώρες αγωνίας για τον 14χρονο μαθητή στην Κρήτη. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες...

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 14χρονου αγοριού, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες (10-09-2018) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων του ΠΑΓΝΗ, μετά το φρικτό τροχαίο στον Καβρό Χανίων, που κόστισε τη ζωή ενός 22χρονου.

Ο μικρός, που σήμερα θα πήγαινε πρώτη μέρα στο σχολείο, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και κρίθηκε επικακτική η ανάγκη διακομιδής του στο ΠΑΓΝΗ λόγω των σοβαρών τραυμάτων του. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς και από το βράδυ της Δευτέρας, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και σε καταστολή. «Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν την πορεία της υγείας του», δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί στον Καβρό Αποκορώνου, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 24χρονου. Ο οργανισμός του δεν άντεξε τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου είχε μεταφερθεί.

Η σύγκρουση των τριών δικύκλων με συνολικά τέσσερις επιβαίνοντες σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ενώ στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μεταφέρθηκε ο ανήλικος, ηλικίας 15 χρόνων. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρότερα άλλα δύο άτομα.

Πηγή: ekriti.gr