Βουτιά θανάτου για διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε στο κενό από τον 6ο.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας άνδρας περίπου 30 ετών έχασε το βράδυ του Σαββάτου (25.08.2018) τη ζωή του, όταν έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο οικοδομής στη Θεσσαλονίκη. Η ταυτότητά του δεν έχει ταυτοποιηθεί, όμως δεν αποκλείεται να πρόκειται για διαρρήκτη.

Η πολυκατοικία από την οποία έπεσε στο κενό ο άτυχος άνδρας βρίσκεται στην περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα προσγειώθηκε σε μεταλλική κατασκευή. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του.

Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ και μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η ταυτότητα του νεκρού. Σύμφωνα -πάντως- με πηγές της Αστυνομίας, εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για διαρρήκτη, καθώς, δίπλα του βρέθηκαν διάφορα εργαλεία. Η δε πτώση φαίνεται ότι συνέβη στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί από το 6ο όροφο προς την ταράτσα του κτιρίου.

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο 30χρονος διέρρηξε γραφείο που βρίσκεται στην πολυκατοικία και αφού βγήκε από το παράθυρο του φωταγωγού, πάτησε τον τετράγωνο αγωγό προκειμένου να σκαρφαλώσει στην ταράτσα. Κατά την αναρρίχησή του, όμως, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και seleo.gr

Πηγή: www.newsit.gr