Σκιάθος: Χαλάρωση και ψώνια για τον Γιώργο Παπανδρέου – Συνεχίζονται οι διακοπές του πρώην πρωθυπουργού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις διακοπές του και πλέον βρίσκεται στη Σκιάθο. Το νησί του Παπαδιαμάντη είναι ο αγαπημένος προορισμός του πρώην πρωθυπουργού...

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις διακοπές του και πλέον βρίσκεται στη Σκιάθο. Ο πρώην πρωθυπουργός περνά λίγες ηµέρες ξεκούρασης με την κόρη του Μαργαρίτα, που επίσης βρίσκεται στο νησί του Παπαδιαµάντη (στο οποίο έχει αδυναµία όλη η οικογένεια) και εξασκούνται σε φυσιολατρικές εξορµήσεις.

Ο κύριος Παπανδρέου δεν ξεχνά πάντως σε κάθε περιοχή που επισκέπτεται να συναντάται και µε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συζητώντας µαζί τους τις πολιτικές εξελίξεις. Στην επόμενη φωτογραφία τον βλέπουμε μέσα σε κατάστημα με τσάντα στην πλάτη να κοιτάζει τα προϊόντα.

Η παρουσία του ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Στην επόμενη φωτογραφία τον βλέπουμε να στέκεται μπροστά από τα ράφια με τα κρασιά και να διαλέγει…

Το πέρασμα από τον Όλυμπο τον περασμένο μήνα

Γεμάτος από εικόνες άγριας ομορφιάς έφυγε από τον Όλυμπο ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έκανε ανάβαση σε κορυφές του μυθικού βουνού.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet που ανέβασε ο στενός συνεργάτης του Φίλιππος Σαχινίδης, το οποίο συνοδεύεται από στιγμιότυπο που απεικονίζει τον Γιώργο Παπανδρέου να φωτογραφίζει το τοπίο από το Καταφύγιο  Χρηστάκη.

Πηγή: www.newsit.gr