ΜΠΡΑΒΟ στον Αρχηγό της Αστυνομίας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυναμικά ξεκινάει τη θητεία του ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Με δική του πρωτοβουλία καθιερώνεται από τον τρέχοντα μήνα ημέρα ακρόασης των πολιτών στο Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο τη δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας κατανόησης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποδοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία των πολιτών.Ειδικότερα, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από τις ώρες 14.00 – 22.00, μια πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Προϊσταμένους των Κλάδων του Αρχηγείου, θα είναι στη διάθεση πολιτών, για να συζητήσουν θέματα αστυνομικής φύσης που τους απασχολούν, υπό την εποπτεία του Αρχηγού του Σώματος.Ο Αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος επιθυμεί οι πολίτες να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους προς το Σώμα, μέσα από τον άμεσο διάλογο με την Αστυνομία και σκοπός του είναι οι Έλληνες να νιώθουν προστατευμένοι.

Άλλωστε, η πολυετής εμπειρία του σε κρίσιμες θέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. τον έχει καταστήσει ικανό να μπορεί να αντιληφθεί τόσο τις ανάγκες του Σώματος και να προχωρήσει στη βελτίωση του, όσο και των πολιτών, που θέλουν μια Αστυνομία έτοιμη και ικανή να τους παρέχει ασφάλεια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πατρινός Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος έχει υπηρετήσει ως Αξιωματικός σε μάχιμες Υπηρεσίες στις Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, έχει διατελέσει Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος, επί 12 χρόνια ήταν Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Ιανουάριο του 2017 τοποθετήθηκε στη θέση του Υπαρχηγού του Σώματος.

Στις 5 Αυγούστου, ορίστηκε νέος αρχηγός της Αστυνομίας.

Όσον αφορά την ημέρα ακρόασης, οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-692.59.86, καθημερινά από 10.00 έως 13.00 ώρας.

Κατ’ εξαίρεση, για τον τρέχοντα μήνα τα αιτήματα θα υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από 21 -25 Αυγούστου τις ίδιες ώρες.