Καιρός Δεκαπενταύγουστο: Τι καιρό προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καιρός Δεκαπενταύγουστο - Αν και τις τελευταίες μέρες οι άνεμοι... προβληματίζουν τους εκδρομείς, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει... καλοκαίρι.

Αν και τη Δευτέρα (13/08/2018) προβλέπονται για ορισμένες περιοχές της χώρας ακόμη και βροχές, σε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για αύριο, Δευτέρα:

Οι βροχές αναμένονται το απόγευμα στα βορειοδυτικά, κυρίως στα ορεινά. Ο καιρός ωστόσο φέρνει και ζέστη σχεδόν σε ολόκληρη την υπόλοιπη Ελλάδα με τη θερμοκρασία, παρά τα μελτέμια να φτάνει ως και τους 35. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ: Γενικά αίθριος με λίγα σύννεφα, τα οποία το απόγευμα μπορεί να φέρουν βροχές στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Θερμοκρασία από 17 ως 33 βαθμούς. Στα ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Γενικά αίθριος με πιθανότητα βροχών στα ορεινά της Ηπείρου το απόγευμα. Θερμοκρασία από 19 ως και 35 βαθμούς.

Σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Θερμοκρασία από 18 ως 34 βαθμούς, ενώ σε ΚΥΚΛΑΔΕΣ και ΚΡΗΤΗ γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 29 και τοπικά 32 βαθμούς καθώς θα πνέουν άνεμοι από 7 ως 8 μποφόρ. Στα ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ αίθριος με ανέμους 5 ως 7 μποφόρ και θερμοκρασία 22 με 32 βαθμούς.

Καιρός Αθήνα: Καιρός αίθριος με ανέμους 4 ως 6 μποφόρ και θερμοκρασία 22 με 32 βαθμούς. Καιρός Θεσσαλονίκη: Αίθριος με συννεφιά το απόγευμα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 31 βαθμούς.
Ο καιρός τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα

Καιρός Δεκαπενταύγουστο – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες μέρες και το Δεκαπενταύγουστο. Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο καιρός θα είναι πολύ καλός τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκαπεντάυγουστο, μόνο οι βοράδες από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από την Τρίτη 14/8.

Δείτε την ανάρτηση με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, August 9, 2018

Πηγή: www.newsit.gr