Τρομακτικό τροχαίο στη Βούλα: Πολυτελές αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολόνα και κατακάηκε – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα σοκαριστικό τροχαίο αναστάτωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11.08.2018) τη Βούλα. Ο οδηγός, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε κολόνα.

Ο νεαρός οδηγός μιας ολοκαίνουριας BMW M3, ευτυχώς σώθηκε ενώ το αυτοκίνητο κάηκε. Το συγκλονιστικό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ, πάνω στη στροφή όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κολόνα του τραμ.

Αμέσως το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Ευτυχώς ο νεαρός φορούσε ζώνη και δεν είχε τραυματιστεί. Έτσι πρόλαβε να βγει γρήγορα έξω, αλλιώς θα καιγόταν ζωντανός.

Ούτε ο ίδιος πίστευε πως είχε σωθεί! Δείτε τι λέει ο Δημήτρης Μαλτέζος, διαχειριστής του «Forum των 3Β”που δημοσίευσε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το τροχαίο: Τελικά το παλικάρι πρόλαβε και βγήκε! Καθόταν λίγο παραπέρα και κοιτούσε το κινητό του και κανένας μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ήταν ο οδηγός και βγήκε χωρίς καμία γρατσουνιά. Το αυτοκίνητο έσκασε με την πόρτα του οδηγού στην κολόνα. Ήμασταν σίγουροι ότι είχε εγκλωβιστεί!!! Σώθηκε γιατί το αυτοκίνητο ήταν καινούριο και το σημαντικότερο: ΦΟΡΟΥΣΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!! Τον πήρα αγκαλιά και τον ασπάστηκα…
Δείτε το βίντεο

Πηγή: notia.gr