"Βροχή" παραιτήσεων μετά την εθνική τραγωδία από τις φωτιές. Παραιτήθηκε και ο Γιάννης Καπάκης. Δεύτερο "χτύπημα" μετά την παραίτηση Τόσκα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μετά την παραίτηση Τόσκα, ήρθε και η δεύτερη - Παρελθόν ο Γιάννης Καπάκης από την θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας
- Μια παραίτηση που θεωρούνταν ως θέμα ωρών μετά το "αντίο" του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη
- Συνεχίζουν να "πέφτουν" κεφάλια για μια υπόθεση στην οποία οι Αρχές... δυσκολεύονταν να βρουν λάθη!
- Από χθες, παρελθόν αποτελούν και οι επικεφαλής Αστυνομίας και Πυροσβεστικής
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την παραίτησή του υπέβαλε στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης. Ο κ. Καπάκης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, 06.08.2018, τον κ. Σκουρλέτη, στον οποίο και υπέβαλε την παραίτησή του.

Η εξέλιξη θεωρείτο θέμα ωρών μετά την παραίτηση του Νίκου Τόσκα από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Αλλά και την αντικατάσταση των αρχηγών της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος, στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Πηγή: www.newsit.gr

br