Ηράκλειο: Βίαζε τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του – Αποκαλύψεις φρίκης μετά την προφυλάκιση του δράστη.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η σύλληψη του βιαστή έγινε στο Ηράκλειο. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή...

Προφυλακίστηκε ο 24χρονος που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό ανήλικων παιδιών στη Μακεδονία.

Ο 24χρονος μετήχθη στην Μακεδονία απ’ οπου είχε εκδοθεί το ένταλμα σε βάρος του για τον βιασμό δύο ανήλικων. Σύμφωνα με το ένταλμα, φέρεται ότι είχε βιάσει δύο ανήλικα (παιδιά της συντρόφου του) σε πόλη της κεντρικής Μακεδονίας ενώ είχε ασελγήσει σε άλλα τέσσερα.
Η καταγγελία που έκαναν τουρίστριες στο Ηράκλειο

Μία περίεργη καταγγελία βιασμού και επίθεσης σε βάρος δύο Βρετανίδων ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της 14ης Ιουλίου όταν μία 18χρονη Βρετανίδα – όπως αναφέρεται στην καταγγελία – έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο ομοεθνή της στη Χερσόνησο.

Τέσσερις ημέρες αργότερα η 18χρονη μαζί με την 19χρονη φίλη της, είδαν ξανά τον 22χρονο και τον αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο… κυνήγι. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, εκείνος για να τις αποφύγει πέταξε μία πέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η 19χρονη. Στη συνέχεια, η 19χρονη πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον Βρετανό και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

O φερόμενος ως δράστης του βιασμού αρνείται τα πάντα με τους αστυνομικούς να περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στη Χερσόνησο και τα Μάλια πάντως, οι καταγγελίες διαδέχονται και το φετινό καλοκαίρι η μία την άλλη.

Πηγή: cretalive.gr

br