Αρτέμης Σώρρας: «Έχω 42%. Θα βγω πρωθυπουργός»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνέντευξη στην εφημερίδα «το Έθνος» παραχώρησε ο έγκλειστος πλέον Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος για ακόμη μια φορά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» σκιαγραφεί παράλληλα το μέλλον για την οργάνωση και αναλύει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον συγκεκριμένο φορέα και τον ίδιο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Για ποιον λόγο να κρυφτώ; Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν. Είχα ειδοποιηθεί και ήξερα ότι θα έρθουν. Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος να δούμε τι θέλουν. Ακόμη και αυτό που έγινε έπρεπε να γίνει στρατηγικά αν το θέλετε για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει το παρακράτος με εμένα.  Από τότε το δογματικό καθεστώς είναι σε μία αποστολή πώς θα με βάλει φυλακή πώς θα με σκοτώσει πώς θα βάλει τις παρακρατικές οργανώσεις του να σπάσει τα γραφεία μου. Και τώρα που θα βγω έξω για παράδειγμα δεν θα με βλέπει κανείς να βγαίνω στη λαϊκή ή να πηγαίνω βόλτα στο Μοναστηράκι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια στρέφει τα πυρά του κατά της ελληνικής δικαιοσύνης: «Δεν υπάρχει ελληνική Δικαιοσύνη. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και δεν λάμπει η αλήθεια γιατί εκεί μέσα δεν βρίσκεται κανείς που να υπηρετεί τη Δικαιοσύνη.

Όλοι μιλούν για καλό και για κακό και κανείς για δίκαιο και άδικο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αδίκημα και θα τιμωρηθούν πάρα πολλοί και μάλιστα άσχημα Ο χρόνος δεν έχει σημασία Για ό,τι έχω κάνει και σε ό,τι ενέργειες έχω προβεί είναι ενημερωμένος προ μηνών ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Το δικαίωμα δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς Ιδιαίτερα τώρα που είμαι προφυλακισμένος δεν είμαι για καμία απόφαση δεν έχω διαπράξει κανένα έγκλημα. Είμαι στη φυλακή για ψεύτικες κατηγορίες. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη διότι έχω το 42% της Ελλάδος Η επόμενη κυβέρνηση είναι η “Ελλήνων Συνέλευσις” και θα το καταλάβουν όλοι».

ΠΗΓΗ: Το Έθνος

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/neo-paralirima-sorra-mesa-apo-tis-fylakes-i-epomeni-kyvernisi-einai-i-ellinon-syneleysis/#ixzz5LzGKOKXj