Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του λεωφορείου κάνει έκκληση και "ρίχνει" το διαδίκτυο – Οι επίμαχες εικόνες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα λεωφορείο έκρυβε εικόνες που δεν περίμεναν οι επιβάτες. Ο οδηγός του ήταν αδύνατον να μιλήσει στον καθένα ξεχωριστά...

‘¨Εγραψε» η έμπνευση ενός οδηγού του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, με τη σχετική εικόνα να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο συγκεκριμένος δεν άντεχε άλλο την αποπνικτική ατμμόσφαιρα που δημιουργείται μέσα στο λεωφορείο από την ζέστη και τον συνωστιμό και με ένα χαρτί πήρε… τα μέτρα του!

Γράφει: «Αγαπητέ επιβάτη γίνε φίλος με το αποσμητικό». Το έβαλε ανάμεσα από τους εσωτερικούς καθρέφτες, με τους επιβάτες να το βλέπουν, να χαμογελούν και κάποιοι να το φωτογραφίζουν.
Η επίμαχη φωτογραφία στο λεωφορείο


Σε άλλο λεωφορείο οι πόρτες ανοιχτές

Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ συνεχίζει το δρομολόγιο με μία από τις πόρτες του να παραμένει ανοιχτή. Όπως περιγράφει μάλιστα ο επιβάτης που τράβηξε τις εικόνες, «ο οδηγός διαπίστωσε ότι η πίσω πόρτα του λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής No 32 «Κ. Ηλιούπολη- Αριστοτέλους», δεν κλείνει και αναγκάστηκε να συνεχίσει.»

Όπως βλέπουμε μάλιστα το λεωφορείο επιταχύνει. Σύμφωνα με τον επιβάτη, από τους Αμπελόκηπους μέχρι τον Εύοσμο η πόρτα παρέμενε ανοιχτή, ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο στις θέσεις με λίγους όρθιους επιβάτες.
Το λεωφορείο με τις ανοιχτές πόρτες

Ανάλογες εικόνες είχαμε και πριν από ένα χρόνο και πάλι στη Θεσσαλονίκη.Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης με το σχόλιο «ασε το αμάξι σπιτι μου είπαν. Μετακινήσου με λεωφορείο μου είπαν. Είναι ασφαλές μου είπαν», θα δείτε πως κατά τη διάρκεια του δρομολογίου η πόρτα είναι ανοιχτή και ο οδηγός του επιταχύνει…

Πηγή: thestival.gr, seleo.gr