Στην Αμερική η μητέρα και τα αδέλφια του Σωκράτη Κόκκαλη για να παραλάβουν τη σορό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις ΗΠΑ βρίσκονται η μητέρα του 34χρονου Σωκράτη Κόκκαλη, Ελένη και τα αδέρφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος προκειμένου να παραλάβουν την σορό του αιφνιδίως χαμένου παιδιού της οικογένειας Κόκκαλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και πατέρας το εκλιπόντος δεν έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Τα αίτια του θανάτου του 34χρονου γιου του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Marriot στο Κλίβελαντ. Η κλήση στο 911 έγινε στις 2.45 μ.μ. του Σαββάτου (τοπική ώρα). Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Κόκκαλης Τζούνιορ ήταν νεκρός τουλάχιστον 12 ώρες προτού κληθούν η αστυνομία και οι γιατροί στο Marriott. Η επίσημη αιτία του θανάτου θα γνωστοποιηθεί ύστερα από την νεκροψία που θα διεξάγει η ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Κιγιαχόγκα, όπου ανήκει διοικητικά το Κλίβελαντ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τόπο που θα γίνει η κηδεία του 34χρονου Σωκράτη.

πηγη: fosonline.gr

Πηγή: www.newsit.gr